Helpcentrum

Terug naar Help home  

Downgrade van een WinPoints -plan naar een gratis plan

Om terug te gaan naar een gratis plan, van een WinPoints plan, vereist dat u nul WinPoints hebt. Vergeet niet dat u alle voordelen van onze Geavanceerde Bieddiensten verliest, nadat uw plan is omgezet naar een gratis plan. Als u in plaats daarvan meer WinPoints wilt kopen, raadpleegt u het artikel Meer WinPointskopen. Om uw account om te zetten naar een gratis plan, volgt u de onderstaande aanwijzingen:

Aflossing (negatief WinPoints saldo)

  1. Log in op je account.
  2. Toon het Account menu door te klikken op het gebruiker icoon.
  3. Klik op de knop Plan bekijken.
  4. Klik op de Koop WinPoints knop.
  5. Klik op de knop Nu kopen rechts van de optie Afrekenen (u wordt doorgestuurd naar de website van PayPal).
  6. Voltooi uw aankoop via PayPal.

Zodra uw betaling is verwerkt, zal uw WinPoints saldo op nul worden gezet en zal uw account automatisch worden omgezet naar een gratis plan.

Wilt u betalen met uw credit- of debitcard, in plaats van met uw PayPal-rekening? Nadat u op de knop Nu kopen hebt geklikt, klikt u op de knop "Betalen met debet- of kredietkaart" om een betaling te verrichten zonder een PayPal-rekening te gebruiken.

Annuleren Resterende WinPoints

Als u een positief WinPoints saldo heeft en wilt overstappen naar een gratis abonnement, neem dan contact met ons op U kunt contact met ons opnemen door te klikken op de Contact knop hieronder. Onze Support medewerkers zullen dit graag voor u regelen.

Betalingen Artikelen

Switch to English