Kenmerken

Server Gebaseerde eBay Sluipschutter

Alle biedingen worden geplaatst vanaf onze servers. Servertijden worden automatisch bijgewerkt om ervoor te zorgen dat uw bod precies op het juiste moment wordt geplaatst. U kunt biedingen toevoegen, bewerken of annuleren vanaf elke computer of mobiel apparaat met een webbrowser - u hoeft geen software te installeren.

Fault Tolerant Bid Sniping

Onze servers zijn verspreid over meerdere fysieke locaties, en op elke locatie draaien talrijke identieke systemen in tandem. Mocht er dus iets misgaan met een locatie of server, dan nemen de andere systemen het over met weinig of geen verlies van service.

Snipe Tool

De Snipe Tool plaatst automatisch een sniperknop direct op eBay, onder de knop Plaats bod, op alle eBay-veilingpagina's. Voeg snipes toe zonder de website van eBay te verlaten. Meer dan 20.000 gebruikers gebruiken onze Snipe Tool -extensie elke maand.

Biedgroepen

Maakt het mogelijk om meerdere watersprongen in een groep te plaatsen en te gebruiken om slechts één veiling te winnen. Wanneer een veiling binnen de groep wordt gewonnen, worden toekomstige watersprongen automatisch geannuleerd.

Snelle, deskundige ondersteuning

De wereld van eBay sniping kan soms verwarrend zijn. Maar daarom bieden we al onze klanten ondersteuning op menselijke basis. Met meer dan 65 gecombineerde jaren van ondersteuning bij eBay-bieden, zouden we graag alle vragen beantwoorden.

Word een Expert Sniper!

Meer dan 20 jaar eBay afsnauwen
100% gratis om in te schrijven en voor altijd te gebruiken
Sneep in de laatste 7, 5, 3 of 1 seconde
Prijs en einddata worden automatisch bijgewerkt
Snuffel op je lokale eBay website
Verdien loyaliteitspunten voor eBay
Snipes geplaatst van onze servers
Kennisgevingen van veilingresultaten
Bescherming tegen opbod
Koop het nu bod bescherming (vermijd te veel bieden)
Vorige bod geblokkeerde waarschuwingen
Gecombineerde verzending kennisgeving
Geef snip data weer in uw lokale tijd
Meerdere weergaveformaten voor datum en tijd
ASYNC Bieden: Meerdere biedingen worden parallel geplaatst en vergeleken om ervoor te zorgen dat de uitkomst correct wordt bepaald.
BidMatrix Scheduler: In het onwaarschijnlijke geval dat een server een probleem heeft, worden biedingen doorgestuurd naar een gezonde server.
Werkt op alle computers en apparaten
Mobiel vriendelijk
Switch to English