Meer kopen WinPoints

Heeft u te weinig WinPoints of heeft u een negatief WinPoints saldo? Volg de onderstaande aanwijzingen om meer WinPoints aan uw account toe te voegen:

1. Log in op je account.
  2. Toon het Account menu door te klikken op het gebruiker icoon.
  3. Klik op de knop Plan bekijken.
  4. Klik op de Koop WinPoints knop.
  5. Klik op de knop Nu kopen naast het bedrag van WinPoints dat u wilt kopen (u wordt doorgestuurd naar de website van PayPal).
  6. Voltooi uw aankoop via PayPal.
Wilt u betalen met uw credit- of debitcard, in plaats van met uw PayPal-rekening? Nadat u op de knop Nu kopen hebt geklikt, klikt u op de knop "Betalen met debet- of kredietkaart" om een betaling te verrichten zonder een PayPal-rekening te gebruiken.