Een watersnip annuleren

Om te voorkomen dat er een bod wordt geplaatst, moet je je snipe annuleren. Er zijn 4 manieren om een snipe te annuleren. Volg de onderstaande aanwijzingen:

Pagina's met veilinglijsten

1. Inloggen op je account.
  2. Klik op het tabblad Actief boven aan elke Snipes-pagina.
  3. Klik op Annuleren naast het item dat je wilt annuleren. Als u de weergave-instelling Tegel of Compact gebruikt, moet u eerst het actiemenu weergeven door op het pictogram met de drie puntjes te klikken.
  4. Bevestig dat je de snipe wilt annuleren door op Ja te klikken.

Pagina bewerken

1. Inloggen op je account.
  2. Klik op het tabblad Actief boven aan elke Snipes-pagina.
  3. Klik op de knop Bewerken. Als je de weergave-instelling Tegel of Compact gebruikt, moet je eerst het actiemenu weergeven door op het pictogram met de drie puntjes te klikken.
  4. Klik op de knop Prullenbak .
  5. Bevestig dat je die snipes wilt annuleren door op de knop Ja te klikken.

Snipe Tool

1. Installeer de Snipe Tool.
  2. Klik op de Snipe-knop op eBay of op de Snipe Tool bookmarklet.
  3. Inloggen op je account.
  4. Klik op de knop Prullenbak (zie bovenstaande schermafbeelding).
  5. Bevestig dat je die snipes wilt annuleren door op de knop Ja te klikken.
Een snipe moet worden geannuleerd als er nog meer dan 2 minuten resteren in de veiling. Controleer nogmaals of uw veiling is geannuleerd door uw huidige veilingen te bekijken. Als u hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op.

Artikelen over sluipen