Lay-out van snipe wijzigen

We weten dat iedereen zijn snipes op zijn eigen manier beheert. We bieden 3 verschillende manieren om je foto's op de pagina met foto's weer te geven. Volg de onderstaande aanwijzingen om de weergave van uw knipsels te wijzigen:

Er moet minstens één veeg op de pagina staan om de lay-out aan te passen. Het tabblad Alles is een geweldige plek om elke lay-out te testen.

1. Aanmelden bij je account.
  2. Klik op het tabblad Actief, Beëindigd, Gewonnen, Verloren of Alles.
  3. Rechts onder het tabblad Alles zie je 3 vakjes. Klik op elk ervan om te zien welke lay-out je mooi vindt.
  4. Klik op de knop Opslaan als je de gewenste hebt gevonden.

Opties voor weergave-indeling

• Lijst (standaard): Medium afbeeldingen en veel details weergegeven
  • Tegel: Grote afbeelding en info weergegeven op focus
  • Compact: Geen afbeelding op kleiner scherm en veel items per pagina

Snipartikelen