Watersnipknop verdwenen van eBay

De Snipe Tool (Snipe It-knop) wordt toegevoegd aan je browser, niet aan je eBay-account, en wordt alleen weergegeven op eBay-veilingitems. Je ziet de knop Snipe Tool niet op Nu kopen-objecten, omdat deze niet kunnen worden geveild. Als je de knop Snipe It niet meer op je eBay-veilingen ziet, gebruik je een andere browser, heb je je besturingssysteem opnieuw geïnstalleerd (Windows, MacOS, enz.) of heb je een nieuwe computer.

Als je de knop Snipe weer aan je eBay-veilingen wilt toevoegen, ga je naar de Snipe Tool pagina en volg je de aanwijzingen om de knop weer aan je browser/apparaat toe te voegen.

Snipartikelen