Verwijder snipes uit het verleden

Als een snipe is geplaatst en je wilt dat item niet langer zien, dan kun je het verwijderen door de onderstaande aanwijzingen te volgen:

Enkel item

1. Log in op je AuctionStealer-account.
  2. Klik op het tabblad Beëindigd, Gewonnen of Verloren bovenaan elke Snipes-pagina.
  3. Klik op het pictogram Prullenbak . Als u de weergave-instelling Tegel of Compact gebruikt, moet u eerst het actiemenu weergeven door op het pictogram met de drie puntjes te klikken.
  4. Bevestig dat je het item wilt verwijderen door op Ja te klikken.

Meerdere items

1. Log in op je AuctionStealer-account.
  2. Klik op het tabblad Beëindigd, Gewonnen of Verloren bovenaan elke Snipes-pagina.
  3. Schakel het selectievakje in naast elk item dat je wilt verwijderen.
  4. Klik op het pictogram verwijderen boven of onder aan de pagina.
  5. Bevestig dat je deze items wilt verwijderen door op Ja te klikken.

Je kunt verwijderde items bekijken door te klikken op  Alles aan de linkerkant van het scherm.

Artikelen over sluipen