Horloge Veilingen & Snipes Restaureren

Bedankt aan iedereen die om deze nieuwe functies heeft gevraagd. Hoewel sommigen van jullie de afgelopen weken al op deze twee functies zijn gestuit, wilden we iedereen laten weten hoe ze werken en hoe je ze kunt gebruiken.

Veilingen bekijken is alleen beschikbaar voor betalende klanten. Ga naar de  in je account om een aankoop te doen!

Een veiling bekijken - Wanneer u een veilingitem toevoegt of bewerkt, selecteert u het tabblad Bekijken en klikt u op Opslaan. Dat is het! Het item wordt toegevoegd aan je account, alle iteminformatie wordt regelmatig bijgewerkt en er wordt GEEN bod geplaatst. Als je dat item wilt veilen, klik je gewoon op de knop Bewerken, selecteer je de tab Veilen, voer je je maximale bod in en klik je op de knop Opslaan.

Geannuleerde veiling herstellen - Om een veiling te herstellen, klik je op de knop Herstellen in de veilinglijst op de pagina Alle veilingen. Elk item dat is geannuleerd en waarvan de einddatum groter is dan nu, kan worden hersteld.

We zijn echt enthousiast dat iedereen het eens probeert. Feedback wordt altijd op prijs gesteld!

Nieuws en updates Artikelen