Downloaden Watersniparchief

Op dit moment kunt u alleen het verleden snipe info bekijken op onze website voor een jaar. U kunt AL uw Snipe geschiedenis downloaden door te klikken op het Archief icoon op de Snipes, Beëindigd, Gewonnen, Verloren, en Alle pagina's binnen uw account.

1. Log in op je account.
  2. Klik op de Archive knop of ga direct naar de Download Snipe Archive pagina.
  3. Selecteer het datumbereik dat u wilt downloaden.
  4. Selecteer welke snipes u wilt downloaden (Gewonnen, Verloren, en/of Bekeken).
  5. Klik op de knop Downloaden. Uw download zal op uw computer worden opgeslagen als een CSV-bestand (spreadsheet) in uw Download directory.

Snipartikelen