Helpcentrum

Terug naar Help home  

Zoeken op eBay

Ben je het zat om je objectnummer te kopiëren en te plakken in het vak Snip toevoegen? Zoek rechtstreeks op eBay in je {site} account en voer met één klik een snipe in.

  1. Log in op uw AuctionStealer account.
  2. Klik op Zoeken in het navigatievenster.
  3. Voer het object dat je wilt vinden in bij 'Zoeken op eBay naar...' en klik op Zoeken.

Geavanceerd zoeken

Filter je zoekresultaten verder door op Geavanceerd te klikken.

SCR-20240504-lbky.png

Zoektips

Exploitant Beschrijving Voorbeeld Geeft als resultaat
Spatie tussen woorden Past AND logica toe op meerdere trefwoorden. honkbalkaart Items met zowel de woorden "baseball" als "card".
Komma (,) tussen woorden, zonder haakjes of spaties Vereist een exacte volgorde van woorden. honkbal,kaart Items met de exacte zin "baseball card" in de titel. Dit komt overeen met het specificeren van de trefwoorden, gescheiden door spaties, in volgorde tussen aanhalingstekens (bijv. "honkbalkaart").
Komma tussen woorden tussen haakjes en geen spaties Past OR-logica toe op meerdere trefwoorden. (honkbal, kaart) Items met het woord "honkbal" of het woord "kaart" in de titel.
Geciteerde (" ") woorden Vereist een exacte volgorde van woorden. "honkbalkaartje" Artikelen met de exacte zin "honkbalkaart" in de titel.
Minus ("-") teken voor een woord Past NOT-logica toe op een enkel woord. Het opgegeven woord kan niet aanwezig zijn. honkbal - handtekening Items met het woord "honkbal" maar niet "handtekening".
Minus ("-") teken voor een groep woorden tussen haakjes Past NOT-logica toe op een groep woorden. De opgegeven woorden mogen niet aanwezig zijn. honkbal -(handtekening,kaart,ster) Items met het woord "honkbal" maar niet "handtekening", "kaart" of "ster".
Bij-teken ("@") Zoek moet twee of drie woorden uit een lijst vinden. @1 honkbal handtekeningen kaart Items met twee van de drie woorden "honkbal", "handtekening" en "kaart". Voor een "3 uit 4" zoekopdracht gebruik je @2 en een lijst van vier woorden.
Plusteken ("+") Voegt een querystring met behulp van EN-logica samen met een ander trefwoord. @1 baseball handtekening kaart + ster Items met twee van de drie woorden "honkbal", "handtekening" of "kaart" in de titel plus het woord "ster".

Kenmerken Artikelen

Switch to English