Het objectnummer van eBay vinden

Het kan lastig zijn om het objectnummer op een eBay-aanbieding te vinden als je niet weet waar je moet zoeken. Je vindt het objectnummer op verschillende plaatsen, afhankelijk van hoe je door eBay bladert.

Desktopgebruikers kunnen het nummer vinden door:

1. Zoek en klik op het item waarin je geïnteresseerd bent.
  2. Scroll naar beneden op de pagina naar het gedeelte 'Beschrijving'.
  3. Het eBay-objectnummer staat rechtsboven op de tab.

Mobiele gebruikers van de eBay-app moeten:

1. Open de eBay-app.
  2. Zoek en klik op het item waarin je geïnteresseerd bent.
  3. Veeg naar beneden naar het gedeelte 'Over dit item' en tik erop.
  4. Veeg naar beneden en het itemnummer wordt in blauwe tekst weergegeven.

Artikelen over bieden 101