Het eBay-onderdeelnummer vinden

Het vinden van het objectnummer op een eBay-aanbieding kan lastig zijn als je niet weet waar je moet zoeken. Je vindt het objectnummer op verschillende plaatsen, afhankelijk van hoe je op eBay surft.

Desktop gebruikers kunnen het nummer vinden door:

1. Zoek en klik op het artikel waarin u geïnteresseerd bent.
  2. Scroll naar beneden op de pagina naar het gedeelte 'Beschrijving'.
  3. Het eBay-objectnummer staat rechtsboven in het tabblad.

Mobiele gebruikers op eBay's app zullen moeten:

1. Open de eBay-app.
  2. Zoek en klik op het artikel waarin u geïnteresseerd bent.
  3. Veeg omlaag naar het gedeelte 'Over dit item' en tik erop.
  4. Veeg omlaag naar de onderkant, en het artikelnummer staat in blauwe tekst.

Bieden 101 Artikelen