Annuleer Unlimited plan

Het spijt ons te horen dat u uw Unlimited abonnement wilt annuleren. U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen. Uw Unlimited plan zal actief blijven tot het einde van uw huidige termijn. U kunt uw abonnement opzeggen door de onderstaande aanwijzingen te volgen:

1. Log in op je account.
  2. Toon het Account menu door te klikken op het gebruiker icoon.
  3. Klik op de oranje knop bovenaan in het menu.
  4. Klik op de knop PayPal-abonnement beheren (u wordt doorgestuurd naar de website van PayPal).
  5. Klik op AuctionStealer.com, Inc aan de linkerkant.
  6. Klik op de knop Annuleren naast de Status.
  7. Bevestig ten slotte dat u uw abonnement wilt opzeggen.
 Eenmaal geannuleerd en uw Unlimited plan vervalt, zal uw account automatisch worden omgezet naar een gratis plan.