Annuleer Unlimited plan

Het spijt ons dat u uw plan Unlimited wilt opzeggen. U kunt uw abonnement echter op elk moment opzeggen. Uw Unlimited plan blijft actief tot het einde van uw huidige termijn. U kunt uw abonnement opzeggen door de onderstaande aanwijzingen te volgen:

1. Log in op je account.
  2. Toon het Account menu door te klikken op het gebruiker icoon.
  3. Klik op Plan bekijken.
  4. Klik op de knop PayPal-abonnement beheren (u wordt doorgestuurd naar de website van PayPal).
  5. Klik op AuctionStealer.com, Inc aan de linkerkant.
  6. Klik op de knop Annuleren naast de Status.
  7. Bevestig ten slotte dat u uw abonnement wilt opzeggen.
 Eenmaal geannuleerd en uw Unlimited plan vervalt, zal uw account automatisch worden omgezet naar een gratis plan.