Snipe Tool / Snipe It: Objecten rechtstreeks van eBay toevoegen

De Snipe Tool maakt het toevoegen van snipes een proces met één klik, rechtstreeks vanuit eBay.  Op dit moment bieden wij een Snipe Tool Verlenging, en we hebben een Snipe Tool Bookmarklet voor oudere browsers of browsers die geen extensies ondersteunen. Beide versies van de Snipe Tool open een klein venster en laat je een snipe invoeren - zonder ooit de website van eBay te verlaten.  Om de Snipe Tool, volg de onderstaande aanwijzingen:

Voeg Snipe Tool toe aan uw browser

1. Ga naar de Snipe Tool pagina (u ziet de beste optie voor uw browser).
  2. Volg de aanwijzingen op de pagina.

Gebruik van Snipe Tool Uitbreiding

1. Zoek een eBay-veiling op de website van eBay.
  2. Klik op de knop Snipe (onder de knop Bieden).
  3. Log in op je account.
  4. Voer uw maximum bod in.
  5. Klik op de knop Opslaan.
  6. Sluit de Snipe Tool (sluit automatisch na 5 seconden).

Snipe Tool Bladwijzer gebruiken

1. Zoek een eBay-veiling op de website van eBay.
  2. Klik op de knop Snipe Tool bladwijzer die u aan uw browser hebt toegevoegd (meestal in uw bladwijzerbalk).
  3. Log in op je account.
  4. Voer uw maximum bod in.
  5. Klik op de knop Opslaan.
  6. Sluit de Snipe Tool (sluit automatisch na 5 seconden).
Beide versies van de Snipe Tool werkt alleen voor eBay-veilingobjecten. U ontvangt een bericht over een ongeldig object als u een Nu kopen-object of objecten van een andere veilingwebsite probeert in te voeren. We ondersteunen momenteel sniping op alle eBay-websites.

Trefwoorden: snipe it-knop;

Kenmerken Artikelen