Controleer of de eBay-link geldig is

We verifiëren je eBay-link automatisch elke keer dat je inlogt op je account en eenmaal per dag wanneer je een snipe toevoegt of bewerkt. Als je je eBay-link handmatig wilt verifiëren, volg je de onderstaande aanwijzingen:

1. Log in op je account.
  2. Toon het Account menu door te klikken op het gebruikers icoon.
  3. Klik op eBay-account.
  4. Klik op de knop Verifiëren.

Als alles in orde is, krijgt u een succesbericht te zien. Als u een foutmelding krijgt, volg dan de instructies om het probleem op te lossen.

Als je je inloggegevens binnen je eBay-account wijzigt, wordt je link ongeldig. Om ervoor te zorgen dat je snipes worden geplaatst, moet je je eBay-account opnieuw koppelen. Je eBay-link is 18 maanden geldig en moet daarna opnieuw worden gekoppeld.

Artikelen over eBay-accountkoppeling