Wijziging Unlimited Plan Financieringsbron (bijwerken kredietkaart)

Wij gebruiken PayPal om onze Unlimited abonnementen te beheren. Toen u uw abonnement aanmaakte, selecteerde u een creditcard die aan uw betalingen wordt gekoppeld. Als uw creditcard is verlopen of als u uw financieringsbron wilt wijzigen, volgt u de onderstaande aanwijzingen:

1. Log in op je account.
  2. Toon het Account menu door te klikken op het gebruiker icoon.
  3. Klik op de knop Plan bekijken.
  4. Klik op de knop PayPal-abonnement beheren (u wordt doorgestuurd naar de website van PayPal).
  5. Klik op AuctionStealer.com, Inc aan de linkerkant.
  6. In het gedeelte Betaling, klik op uw huidige credit card gegevens.
  7. Selecteer uw nieuwe kredietkaart en klik op de knop Opslaan..
 Wilt u een nieuwe kaart aan uw PayPal-rekening toevoegen? Klik in stap 7 hierboven op de link Nieuwe kaart of bank koppelen, op de pagina.