Horloge Veilingen & Restore Snipes

Bedankt aan iedereen die om deze nieuwe functies heeft gevraagd. Sommigen van jullie zijn de afgelopen weken al op deze nieuwe functies gestuit, maar we wilden iedereen op de hoogte brengen van deze nieuwe functies en hoe ze te gebruiken.

Veilingen bekijken is alleen beschikbaar voor betalende klanten. Zie de  binnen uw account, om een aankoop te doen!

Een veiling bekijken - Wanneer u een veilingitem toevoegt of bewerkt, selecteert u het tabblad Veiling bekijken en klikt u op de knop Opslaan. Dat is het! Het item zal worden toegevoegd aan uw account, alle item informatie zal regelmatig worden bijgewerkt en er zal GEEN bod worden geplaatst. Als u dat item wilt snipen, klik op de Bewerken knop, selecteer de Snipe tab, voer uw Max. Bod in en klik op de Bewaar knop.

Geannuleerde Snipe herstellen - Om een snipe te herstellen, klik op de Herstellen knop van de veiling lijst onder de Alle Veilingen pagina . Elk item dat is geannuleerd en waarvan de einddatum groter is dan nu, kan worden hersteld.

We zijn echt enthousiast voor iedereen om ze uit te proberen. Feedback wordt altijd op prijs gesteld!

Aankondigingen Artikelen