Upgrade naar Unlimited plan

Krijg Unlimited bieden en onze Geavanceerde biedservice - allemaal voor een vast bedrag. Geen andere verborgen kosten. Volg de onderstaande aanwijzingen om uw account te upgraden naar een Unlimited plan:

1. Inloggen op je account.
  2. Geef het menu Account weer door op het pictogram van de gebruiker te klikken.
  3. Klik op de knop Plan weergeven.
  4. Klik op de knop Upgrade Plan.
  5. Klik op de knop Abonneren naast de Planperiode die je wilt kopen (je wordt doorgestuurd naar de website van PayPal).
  6. Voltooi je aankoop via PayPal.
Wil je betalen met je creditcard of bankpas in plaats van met je PayPal-rekening? Klik nadat je op de knop Nu kopen hebt geklikt op de knop "Betalen met bankpas of creditcard" om een betaling te doen zonder een PayPal-rekening te gebruiken.

Artikelen over betalingen