Controleer of de eBay-link geldig is

We verifiëren je eBay-link automatisch telkens wanneer je inlogt op je account en eenmaal per dag wanneer je een snipe toevoegt of bewerkt. Volg de onderstaande aanwijzingen om je eBay-link handmatig te verifiëren:

1. Inloggen op je account.
  2. Geef het menu Account weer door op het pictogram gebruiker te klikken.
  3. Klik op de eBay-link.
  4. Klik op de knop Verifiëren onder de eBay-account die je wilt verifiëren.

Als alles in orde is, krijg je een succesbericht te zien. Als je een foutmelding krijgt, volg dan de aanwijzingen om het probleem te verhelpen.

Als je inloggegevens in je eBay-account worden gewijzigd, wordt je link ongeldig. Om ervoor te zorgen dat je links worden geplaatst, moet je je eBay-account opnieuw koppelen. Je eBay-link is 18 maanden geldig en moet daarna opnieuw worden gekoppeld.

Artikelen over eBay-accountkoppeling