App installeren

Over AuctionStealer

AuctionStealer is een eBay veiling sluipschutter. Onze servers plaatsen uw bod een paar seconden voordat de eBay veiling sluit. Dit zorgt ervoor dat u meer eBay veilingen wint tegen lagere prijzen. U hoeft alleen het item in te voeren en uw maximum bod in te stellen. Zodra een sniper is gepland binnen uw account, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het actief in de gaten houden van de veiling. AuctionStealer zal het bieden voor u verzorgen.

Wat is dit voor app?

Deze app is een Progressive Web App (of PWA). Je kunt hem installeren op je smartphone of desktop computer. Een PWA ziet eruit en voelt aan als een native app. Maar hij is gebouwd met dezelfde technologieën die worden gebruikt om websites te ontwikkelen. Je hoeft hem ook niet te downloaden van Google Play of de App Store.

Beschikbaarheid

AuctionStealer kan worden geïnstalleerd op uw smartphone of computer direct vanuit uw browser. Ondersteunde browsers zijn Chrome (Windows, MacOS, Android), Edge (Windows, Android) en Safari (iOS, iPadOS). Klik gewoon op de knop Installeren bovenaan de pagina.

Switch to English