Snipe Tool: Objecten rechtstreeks van eBay toevoegen

De Snipe Tool maakt het toevoegen van snipes een één-klik proces, rechtstreeks van eBay. We bieden momenteel een Snipe Tool -extensie en voor oudere browsers of browsers die geen extensies ondersteunen, hebben we een Snipe Tool -bladwijzerplaat. Beide versies van de Snipe Tool openen een klein venster en stellen je in staat een klik in te voeren - zonder ooit de website van eBay te verlaten. Om de Snipe Tool toe te voegen en te gebruiken, volg je de onderstaande aanwijzingen:

Voeg Snipe Tool toe aan uw browser

1. Ga naar de Snipe Tool pagina (u ziet de beste optie voor uw browser).
  2. Volg de aanwijzingen op de pagina.

Gebruik van Snipe Tool Uitbreiding

1. Zoek een eBay veiling, op de website van eBay.
  2. Klik op de knop Snipe (onder de knop Bieden).
  3. Log in op je account.
  4. Voer uw maximum bod in.
  5. Klik op de knop Opslaan.
  6. Sluit de Snipe Tool (sluit automatisch na 5 seconden).

Snipe Tool Bladwijzer gebruiken

1. Zoek een eBay veiling, op de website van eBay.
  2. Klik op de Snipe Tool bladwijzer die u aan uw browser hebt toegevoegd (meestal in uw bladwijzerbalk).
  3. Log in op je account.
  4. Voer uw maximum bod in.
  5. Klik op de knop Opslaan.
  6. Sluit de Snipe Tool (sluit automatisch na 5 seconden).
Beide versies van de Snipe Tool werken alleen op eBay-veilingitems. Als u probeert een Nu kopen item of items van een andere veilingwebsite in te voeren, ontvangt u een ongeldig item bericht. We ondersteunen momenteel sniping op alle eBay-websites.

Kenmerken Artikelen